недеља, 2. мај 2010.

Izazov, treća nedelja



Sa krajem aprila, došao je i kraj izazovu na 5 Orange Potatoes, a kako smo se mi kasno uključili, za nas je izazov trajao samo tri nedelje.
Ove nedelje je bilo lako, jer je vreme bilo divno, živeli smo napolju.
Nedelja je počela odlaskom na lokalni hipodrom, gledali smo konje, za stariju decu postoje poniji koji se mogu iznajmiti za jahanje.  Zatim smo dosta crtali po betonu i igrali se napolju sa testom u koje smo dodali obojeni pirinač.
Bili smo do parkića da se igramo sa drugarima, a tamo, obavezno, idemo gradskim prevozom, M uživa u vožnjji autobusom. U parkiću smo pravili ''skulpturu'' od kamenja, grančica i raznoraznih delova flaša i limenki (čitaj smeća), koje je M sakupio unaokolo.
Peli smo se na spomenik na Gorici, obližnjem spomen parku, ovaj put je M uspeo da se sam popenje skroz do vrha, a da se ne pomaže rukama pri penjanju.
Sa tatom je išao na ringišpil, a nedelju smo završili izletom na plažu Jaz, gde se zajedno sa sekom od strica brčkao u baricama koje su visoki talasi napravili na obali, kopao pesak, pravili smo kule i svašta još nešto...

A, kako ste vi proveli ovu zadnju nedelju aprila i ove praznične dane ?

Prijatan dan!

6 коментара:

  1. Jučer je u Zagrebu bilo kišovito veći dio dana,pa nismo uspjeli biti vani toliko kolko vi,al smo jutro iskoristili za promenadni koncertlimene glazbe iz Zagreba i Krakova i uživali u obiteljskoj šetnji centrom pokislog grada!

    ОдговориИзбриши
  2. To je divno kad postoje takvi dogadjaji, kod nas se ulicne feste, bilo koje vrste, retko organizuju.
    uzivajte u lepom vremenu koje dolazi!

    ОдговориИзбриши
  3. Prosle nedelje smo setali svakog dana popodne, kad se vratimo sa posla i iz jaslica. Ovo nam je obavezno, cim je moguce. Momak je lenja buba, pa se vozi u kolicima. Mama i tata zavrsavaju poslove i bave se fitnesom.
    Ceo produzen vikend, znaci tri dana smo proveli u dvoristu kod bake i deke i ostalih rodjaka. Obisli smo jedno seosko gazdinstvo i upoznali se sa domacim zivotinjama. Isli u zoloski vrt, pa se upoznali i sa divljim zivotinjama. Setali do zeleznice stanice i videli voz, uzivo. Prali ruke na cesmi, do besvesti. Igrali se kamencicima....
    Znaci, maksimalno iskorisceno vreme na suncu.

    ОдговориИзбриши
  4. Sigurno je malcu sve ovo bilo jako uzbudljivo, ali voz ga je verovatno najvise odusevio!
    Uzivajte u majskom vremenu

    ОдговориИзбриши
  5. pa... i nije. Najjace je bilo bacanje kamencica u zoloskom vrtu i mehurici u akvarijumu.
    Otvaranje i zatvaranje vrata i kapija u dvoristu.
    Najjace pranje ruku (kako im malo treba da budu srecni), na bakinu zalost.

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails