O/ About
Ja sam Ana, mama jednog dečaka, rođenog u junu 2008. godine. Živimo u Podgorici, Crna Gora, u malenom stanu sa velikim dvorištem.
Ovaj blog je beležnica igranja, učenja i zabavljanja koje M i ja svakodnevno sprovodimo. Kada sam razmišljala o imenu za svoj blog setila sam se jedne rečenice koju je rekla jedna moja drugarica negde neposredno po M-ovom rođenju. Naime, pitala me je kako izgleda moj život sada, kada sam mama. Ukratko sam joj opisala ritam naših tadašnjih dana. Da ne dužim... znate već koliko život uz malu bebu u kući može biti jednoličan. Na to je ona odgovorila: ’’Znači, mama na repeat?’’ U tom trenutku sam shvatila da je potpuno u pravu i rekla sam sebi da ne želim da budem mama na repeat, mame ne rade na repeat, mame se smeju, igraju, raduju zajedno sa svojom decom, trude se da im svaki dan bude dan za učenje o nečem novom.
Već tada sam počela da pratim brojne mame blogerke iz celog sveta. Beležila sam i čuvala sve aktivnosti i igre koje su mi se činile zanimljivim i jedva sam čekala da ih isprobam sa svojim sinom.
Ovaj blog je upravo to, skup mojih i tuđih ideja, koje su, nadam se, korisne mnogim mamama koje ne žele da rade na repeat.
Uživajte, a ako imate neko pitanje ili sugestiju, ostavite komentar ovde ili nam pošaljite imejl na mameneradenarepeat@gmail.com.LinkWithin

Related Posts with Thumbnails