петак, 16. април 2010.

Hajdemo napolje!

Primetili ste da nas u poslednje vreme nešto baš i nema? Pa, došlo je proleće, i koristimo svaki njegov minut da budemo napolju, čak i kad je dan ružan, kao ovaj danas.
Ustvari, zadnjih četiri dana kiša pada sa kratkim prekidima, ali to nas ne sprečava da vrebamo svaki trenutak bez kiše da obujemo čizmice i istrčimo u dvorište!
Na blogu 5 Orange Potatoes su organizovali jedan izazov u kome možete da učestvujete čak i ako nemate svoj blog. Sve što treba da uradite je da svakoga dana, mesec dana, izađete napolje, bez obzira na vreme. I, svakog dana na njihovom blogu, a i blogovima onih koji su se uključili u izazov možete naći super, super ideje za zabavu na otvorenom.
A, mi, uglavnom ovako provodimo zadnjih par dana:


Pomažemo baki da sredi dvorište. M misli da je grabuljanje veoma zabavno. Ja, podržavam! Proučavamo posetioce, kao što je ovaj puž golać. Beremo cveće, i maslačak za salatu. Pravimo sneg od latica cveća (nažalost, moj fotoaparat je prespor da bih to uspela da snimim; slika dole u sredini je jedan od pokušaja). I narvno, trčimo po blatnjavim baricama. Uz to, tu su lopatice i grabuljice, pa i dosta kopanja u blatu.

Prijatan dan!
I čim stane kiša, svi napolje! :)

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails