среда, 26. децембар 2012.

Omiljeni postovi 2012.


Ovo prednovogodišnje premotavanje postova iz godine na izmaku je postalo tradicionalno na našem blogu. Iako ove godine nisam bila vredna i revnosna sa postovanjem kao ranije, da se podsetimo kako je izgledala 2012.

JANUAR


Pravili smo bezglutensko tesko za igru i čokoladno testo za igru, zabavljali smo se sa magnetnim mrdalicama i piši-briši vežbankama.

FEBRUAR


Slikali smo po prozorima, ali i po plehu za mafine, a hit je bila provlačilica napravljena od tube od ubrusa.

MART



Opet smo mazali po prozoru, ovaj put penom za brijanje, M je uživao u svetlucavoj pećini, a matematiku smo vežbali uz pomoć ovih kockica.

APRIL


Tokom celog aprila je grebanja crteža na podloži od voštanih bojica i tempere bilo aktuelno. U kišnim danima smo se zabavili posmatrajući trku puževa, a M je slikao uz pomoć praznih bočica od dezodoransa.

MAJ


Ako ste propustili ovu stazu za klikere od plastičnih flaša, sad je pravo vreme za pravljenje nečeg ovakog, kako bi zabavili decu u ovim danima kada dosta vremena provode u kući. U maju smo imali i najčitaniji post iz 2012.godine, a to je post Crteže od soli.

JUN


Svideo vam se i post o tome kako smo iskoristili spajalice da provežbamo finu motoriku, ali i povlačilica koju su napravili M i njegova sestra od strica .

JUL


U julu je za nas bila aktuelna anatomija ljudskog tela, a postove o tome te mogli da čitate ovde i ovde. Iskoristili smo našu kolekciju štapića za sladoled kako bi napravili zanimljivu igricu.

AVGUST


Jedan post izdvojen u avgustu - kockice za pričanje priča.

SEPTEMBAR


I jedan u septembru - download dokumenta o mnogim aktivnostima za koje su vam potrebni materijali koje već imate u domaćinstvu.

OKTOBAR


U oktobru smo se igrali sa lišćem, pravili likove od prirodnih materijala, i pravili otiske od lišća.

NOVEMBAR


Ovo su bili prvi novogodišnji ukrasi koje smo napravili još u septembru, a podelili sa vama u novembru.

DECEMBAR


Još ukrasa u decembru: origami ukrasi sa portala Roditelji.me i naši ukrasi od štapića za sladoled.

Srećna Nova godina, drugari!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails