четвртак, 03. март 2011.

Čestitka za 8. martKada sam videla ovaj post na blogu Filth Wizardry, odmah sam znala da ćemo takve čestitke za 8.mart za babu i baku da napravimo ove godine.
M nije bio baš raspoložen za slikanje tako da je ovo najbolja fotografija sa ispruženom rukom koju sam od njega uspela da dobijem. Fotografiju sam ištampala na štampaču u boji i zalepila na tvrđi papir u boji.

The moment I saw this post over at Filth Wizardry blog, I knew that these were the cards that we were going to make for M's grandmothers for the 8th of March, which we celebrate as the Women's Day.
I took a photo of M holding a twig in his hand and printed it in colour.M i ja smo zajedno napravili cvet, ja sam isekla latice, a M ih je nanizao na čupavu žicu. Čupave žice su idealne za ovakav 3-D dizajn, jer se savijaju veoma lako. Naravno, umesto čupavih žičica možete koristiti slamke, kao što su nam fino pokazali novi drugari sa bloga Rastemo.
Probušila sam rupice ispod i iznad M'ove ruke na slici i provukla cvet. M je kasnije zalepio još puno cvetića od kolaž papira isečenih bušačima u obliku cveta.

M made these flowers using pipe-cleaners and some paper petals that I precut for him. I poked two holes, above and under M's hand in the photo, and threaded the flower. You can use drinking straws instead of pipecleaners (here's how-to ovet at Rastemo blog).

Bolji pogled na 3D efekat :)

Mislim da će ova čestitka biti hit kod babe i bake ;). Još da probamo nekako da je pošaljemo poštom...4 коментара:

 1. Čestitka vam je mnogo lepa!
  Mislim da je M odlično pozirao i sigurna sam da će bake biti oduševljene :-)

  ОдговориИзбриши
 2. Ovo je fenomenalna ideja! Nadam se da cu stici da je isprobam do 8. marta.

  ОдговориИзбриши
 3. Drago mi je da vam se svidja i da je i za vas inspiracija :)

  ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails