среда, 24. новембар 2010.

Još jedan tekst na Roditelji.me i jedno pojašnjenje

Juče je na Roditelji.me portalu objavljen još jedan moj tekst, ovaj put o tri edukativne igre koje možete igrati sa decom, a za koje su vam potrebne samo sitne igračke i kocke.
Dobila sam i pitanje putem mejla, na koje bih i ovde da odgovorim. Ustvari, već me je par ljudi pitalo da li se profesionalno bavim decom, da li radim kao vaspitačica...
Ne, moje zanimanje nema nekakve veze sa decom. Svo znanje o dečijem ponašanju, igri, razvoju, pokupila sam tokom par zadnjih godina sa raznih strana, što sa blogova, što iz knjiga, što sa sajtova koji se bave dečijom psihologijom.
Znači, daleko sam od profesionalca, ja sam samo roditelj koji od rođenja svog deteta želi da mu obezbedi uslove za razvoj u jednu samostalnu, odgovornu, ljubaznu, samosvesnu i samouverenu osobu. Mislim da je to posao nas, kao roditelja. A, da li će naša deca to i postati i kako će svoje sposobnosti iskoristiti, naravno, zavisi samo od njih samih. U svakom slučaju, mi smo tu kao podrška, zar ne? ;)
Za kraj, evo kako M i ja igramo igru Kao u ogledalu, opisanu u tekstu.


Prijatan dan!

4 коментара:

  1. Ipak, kako vreme bude prolazilo možda mama Ana odluči da otvori neku kreativnu radionicu. Blago onima bliže njoj. Super je tekst!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Hihi, i mene stalo pitaju da li sam vaspitačica :)

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails