четвртак, 19. август 2010.

Leptiri od papira na mom ramenu!



U zadnje vreme, M najviše uživa da slika vodenim bojama. Mislim da mu se najviše dopada mešanje raznih boja u posudi sa vodom, i iščekivanje rezultata, ono, ''šta će biti ako dodam još crvene''.
Vodene boje smo koristili i da obojimo ove leptire. Da bih ih napravila, sledila sam uputstvo sa ovog sajta, iako sam prvobitno ideju našla na blogu Childhood Magic, koji je sada, nažalost, ugašen.
Nisam koristila šablone koji su ovde ponuđeni, već sam leptire slobodnom rukom iscrtala na hamer papiru i isekla. Pošto smo ih obojili, super lepkom sam u vrhu svakog krila zalepila  po jednu kovanicu od 1centa. Kad se lepak osušio, počela je igra.


Ipak, ovi leptiri su zanimljiviji starijoj deci, moj mali dvogodišnjak nije shvatao šta je to tako posebno u tome što papirni leptir stoji na vrhu maminog prsta oslanjajući se samo glavom. Ali, zato sam ja (starije dete ;P)bila više nego oduševljena i svakom ko je došao u našu kuću pokazala šta umeju naši novi ljubimci :D.


Ovaj vatreni M'ov leptirić je svačiji favorit.

Prijatan dan!

8 коментара:

  1. Neka telepatija mora da postoji :) Mi smo se pred i za vikend zabavljali sa njima. S je oduševljena, ali i većina odraslih :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hana voli bojati tako da ćemo i ovo isprobati!Mama je umorna od stalnog lunjanja po vani,možemo jedan dan provesti u nekim mirnijim kućanskim aktivnostima :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Skrabalice, telepatija, nema sta ;D
    Ana Marija, lepo se provedite veceras, obe!

    ОдговориИзбриши
  4. Bok! Čeka te nagrada na mom blogu:
    http://leptir-mojpribor.blogspot.com/2010/08/nagrade-awards-versatile-blogger-one.html

    ОдговориИзбриши
  5. Eto,nismo onu večer,nego jutros prije izlaska van.Jedino što Hana nije htjela bojati cijela krila,nego ih je samo istočkala.Nisam danas stigla,al plan je povješati ih u parku na drveće! Pisat ću o tome!

    ОдговориИзбриши
  6. Obavezno objavi fotografije, volela bih da vidim tu lepotu!

    ОдговориИзбриши
  7. Divni leptirici, ideje, blog! Mali M. je srecan sto ima tako mastovitu i kreativnu mamu!
    Zagrljaj za oboje! :] oOo

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails