субота, 10. август 2013.

Superheroji od gipsa


Ovo je u stvari bila M-ova ideja, kao i većina drugih stvari kojima se bavimo u zadnje vreme. Igre koje ja presložim uglavnom nisu zanimljive, M raste i, napokon, sam ume da napravi zabavu kakva mu odgovara.


Kad je dobio nekoliko jeftinih, plastičnih superheroja spakovanih u plastičnu ambalažu napravljenu tako da je svaki imao svoje mesto u njoj u koje se uklapao, odmah mu je upravo ta ambalaža bila interesantna i pitao je možemo li još istih takvih da napravimo.

Onda smo zajedno samešali malo gipsa po uputstvu  sa pakovanja i sipali ga u modlu, tj u ambalažu od superheroja. Ostavili smo da se osuše, a sutradan je usledilo bojenje i ukrašavanje.

Nisu baš prelepi, jer ni modla nije bila sasvim ravna, niti su se jasno odvojile ruke i noge, ali M očegledno to nije smetalo.


Pošto su veoma krhki, zalepili smo ih na jedan jači karton, i sač čekaju da budu uramljeni i okačeni u njegovoj sobi.

M je veoma zadovoljan.


4 коментара:

 1. Ionako je bilo bitnije slikanje,nego rezultat! Super su!
  Ja našla neki dan pospremljene "modle" od onog adventskog kalendara s čokoladicama,a muž je baš nešto popravljao po kući pa mi palo na pamet da se malo igramo baš na ovaj način. I do sad sam čuvala puno ambalaže,al sad pak više niš neću bacat :-)

  ОдговориИзбриши
 2. M raste i, napokon, sam ume da napravi zabavu kakva mu odgovara - taj deo je najlepši,gledaš & uživaš kako oni uživaju

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Tačno tako, a čini mi se da će takvih postova jedino od sada i biti na ovom blogu :)

   Избриши

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails